Home > Unable To > Unable To Get Printer Status Client Error Not Found

Unable To Get Printer Status Client Error Not Found

D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] cupsdSetBusyState: newbusy="Active clients, printing jobs, and dirty files", busy="Active clients, printing jobs, and dirty files" D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [CGI] cgiSetVariable: SERVER_NAME="localhost" D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [CGI] cgiSetVariable: REMOTE_USER="root" D Now things are working properly. I'm using the driver on the client side (Vista Home Premium laptop) but when printing a test page it will actually print, however the status messages from the printer aren't making If you find out this is the only way to fix a remaining issue please report this upstream to the CUPS bug tracker and maybe also get in contact with Till have a peek here

D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [Client 14] GET /printers/OfficeColour HTTP/1.1 D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] cupsdSetBusyState: newbusy="Active clients, printing jobs, and dirty files", busy="Printing jobs and dirty files" D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [Client 14] Authorized as Reason: Presumably, hp-toolbox tries to access /dev/usb/* or /dev/lp, so it needs to be in the lp group. So I will have to wait a week or so for that new bug to be fixed.... I have read that you can set the directive MaxJobs = 0 to keep the queue from maxing out.

Using the CUPS web interface, go to Printers > Delete Printer. D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [CGI] org.cups.sid cookie is "42e599969ee6c6bd69a8daa6743d7107" D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [CGI] cgiSetVariable: SECTION="printers" D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [CGI] cgiSetVariable: REFRESH_PAGE="" D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [CGI] cgiSetVariable: PRINTER_NAME="OfficeColour" D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [Client 21] Reason: Backend failures can be caused by many issues, and Avahi should not be required (Discuss in Talk:CUPS/Troubleshooting#) Make sure dbus is installed and running. I discovered that by using Windoze I was able to reset the USB -> parallel cable and that is not working.

D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [Client 14] CGI data ready to be sent. If you have installed hplip-pluginAUR, you will need to update the package. Next by Date: [Cygwin <-> Debian]: rysnc hangs when backing up multiple /cygdrive/* dirs Previous by thread: Re: CUPS and samba intergration problem Next by thread: very weird firefox behaviour Index(es): but nothing goes to the file...

D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] Script header: Content-Type: text/html;charset=utf-8 D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] Script header: D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [Client 14] cupsdWriteClient error=0, used=0, state=HTTP_STATE_GET_SEND, data_encoding=HTTP_ENCODING_CHUNKED, data_remaining=0, response=(nil)(), pipe_pid=2212, file=20 D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [Client 14] D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] cupsdSetBusyState: newbusy="Active clients, printing jobs, and dirty files", busy="Active clients, printing jobs, and dirty files" D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [CGI] show_printer(http=0xb8c7b698, printer="OfficeColour") D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [Client 21] POST / We ran into issue yesterday where we reached default max job limit of 500 and our application was not able to spool more print jobs and production came to a halt. read this article A workaround is to append the version=1.1 option documented at [1] to the URL.

aaronpNovember 10th, 2008, 11:30 PMyou have upgraded to intrepid? D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] cupsdSetBusyState: newbusy="Active clients, printing jobs, and dirty files", busy="Active clients, printing jobs, and dirty files" D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [Client 14] cupsdWriteClient error=0, used=0, state=HTTP_STATE_GET_SEND, data_encoding=HTTP_ENCODING_CHUNKED, data_remaining=0, response=(nil)(), pipe_pid=2210, D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [CGI] Regular expression ".*Clean.*" D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [CGI] matches[0].rm_so=0 D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [CGI] matches[1].rm_so=-1 D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [CGI] Regular expression ".*PrintSelfTestPage.*" D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [CGI] matches[0].rm_so=0 D [16/Jan/2014:09:59:04 If the server uses CUPS <= 1.5 / IPP <= 1.1, the client does not downgrade the protocol automatically and thus cannot communicate with the server.

  1. To fix this include the required username and password in the URI.
  2. If the error persists, try starting avahi-daemon.
  3. D [16/Jan/2014:09:59:01 +1300] [Job 29] \n D [16/Jan/2014:09:59:01 +1300] [Job 29] \tsave\n D [16/Jan/2014:09:59:01 +1300] [Job 29] \tcurrentpagedevice\n D [16/Jan/2014:09:59:01 +1300] [Job 29] \t/Trimming known {(True)}{(False)} ifelse = flush\n D [16/Jan/2014:09:59:01
  4. Copy down the information displayed, click 'Modify Printer' to proceed to the next page(s), and so on.
  5. Networking issues Unable to locate printer Even if CUPS can detect networked printers, you may still end up with an "Unable to locate printer" error when trying to print something.

D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] cupsdSetBusyState: newbusy="Active clients, printing jobs, and dirty files", busy="Active clients, printing jobs, and dirty files" D [16/Jan/2014:09:59:04 +1300] [Client 14] cupsdWriteClient error=0, used=0, state=HTTP_STATE_GET_SEND, data_encoding=HTTP_ENCODING_CHUNKED, data_remaining=0, response=(nil)(), pipe_pid=2210, https://lists.samba.org/archive/samba/2013-April/172517.html The port number can be confirmed via nmap or telnet your-printer-ip 9100. Example: socket://192.168.11.6:9100. Powered by vBulletin Version 4.2.2 Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc.

Therefore, when I set up the printer, it asked me for a username/password and I put in my Ubuntu account credentials. [global] workgroup = aas022313 netbios name = Ubuntu8.04Server username map navigate here D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [CGI] cgiSetVariable: ORDER="asc" D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [CGI] cgiSetVariable: SECTION="printers" D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [CGI] cgiSetVariable: TOTAL="1" D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [CGI] cgiSetVariable: SERVER_NAME="localhost" D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [CGI] cgiSetVariable: REMOTE_USER="root" D D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [Client 21] POST / HTTP/1.1 D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] cupsdSetBusyState: newbusy="Active clients and printing jobs", busy="Active clients and printing jobs" D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [Client 21] No authentication data provided. If there is an issue with udev (or equivalent) and the firmware download rule is never fired, you may experience this issue.

Learn More Red Hat Product Security Center Engage with our Red Hat Product Security team, access security updates, and ensure your environments are not exposed to any known security vulnerabilities. Now when I send a test file the file is accepted but does not print. [root at mushroom samba]# testparm Load smb config files from /etc/samba/smb.conf Processing section "[homes]" Processing section hp-setup: "Qt/PyQt 4 initialization failed" Install python-pyqt4, which is an optdepend of hplip. http://fullflash.net/unable-to/unable-to-get-printer-list-client-error-not-found.html I do still see: [2008/11/10 17:50:54, 1] rpc_client/cli_pipe.c:cli_rpc_pipe_open(2227) cli_rpc_pipe_open: cli_nt_create failed on pipe \spoolss to machine laptopjwp.

D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] cupsdSetBusyState: newbusy="Active clients and printing jobs", busy="Active clients and printing jobs" D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [Client 14] cupsdWriteClient error=0, used=0, state=HTTP_STATE_GET_SEND, data_encoding=HTTP_ENCODING_CHUNKED, data_remaining=0, response=(nil)(), pipe_pid=2209, file=20 D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] Thompson Offline #3 2014-01-15 21:39:34 HungGarTiger Member From: nz/auckland/ Registered: 2012-06-27 Posts: 186 Re: [Solved] CUPS problems in the office I've downloaded and installed the ppd for the printer "Sharp MX7040N", even tried to print as root...

Now today - hurrah - after updating, I can browse folders and printers and even connect to my SMABA printer on Ubuntu.

As a workaround, you can manually download the firmware to the printer. Permission issue Prior to cups 2.0.0-2, if the group set in the Group directive is also listed in the SystemGroup directive in /etc/cups/cups-files.conf, cupsd will instead run any helper programs with It is not a huge deal for me as long as the printing works but I am a perfectionist so still want to get the status messages back to Vista to Also since you are using a HP printer install HPLIP from Sourceforge or through rpms.

We Acted. D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [Client 14] CGI data ready to be sent. Thanks aaronpNovember 10th, 2008, 10:17 AMHi, I am having a similar issue. this contact form Printer becomes stuck after a problem When an issue arises during printing, the printer in CUPS may become unresponsive.

It is hopeful that you at least are able to print! Product Security Center Security Updates Security Advisories Red Hat CVE Database Security Labs Keep your systems secure with Red Hat's specialized responses for high-priority security vulnerabilities. CUPS: "Filter failed" Bad permissions The factual accuracy of this article or section is disputed. D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [CGI] Regular expression ".*Clean.*" D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [CGI] matches[0].rm_so=0 D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [CGI] matches[1].rm_so=-1 D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [CGI] Regular expression ".*PrintSelfTestPage.*" D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [CGI] matches[0].rm_so=0 D [16/Jan/2014:09:58:54

[email protected] 7th, 2008, 09:54 PMHi, Until today, remote SAMBA printers and files were not browsable from Vista. To automatically have CUPS reactivate the printer, change ErrorPolicy from the default stop-printer to retry-current-job. Note, I am using a locally installed driver on the Vista PC and just printing it raw. CUPS: Job is shown as complete but the printer does nothing This happens on HP printers when you select the (old) hpijs driver (e.g.

CUPS: prints only an empty and an error-message page on HP LaserJet This article or section is out of date. Open Source Communities Comments Helpful 4 Follow Unable to print a file due to "client-error-not-possible" or "too many jobs" in RHEL Solution Verified - Updated 2016-10-19T19:24:58+00:00 - English English 日本語 Issue In order to fix the issue, run the following command as root: # lpadmin -p printer -o pdftops-renderer-default=pdftops HPLIP 3.13: Plugin is installed, but HP Device Manager complains it is not Copyright Andrew Tridgell and the Samba Team 1992-2011 [2013/04/02 20:12:40.099061, 0] printing/print_cups.c:1176(cups_queue_get) Unable to get jobs for ipp://localhost/printers//usr/bin/lpq -P 'Samsung-ML-1740' - client-error-not-found [2013/04/02 20:13:15.436341, 0] printing/print_cups.c:1176(cups_queue_get) Unable to get jobs for

It works very well for simple printers, but for multi-function devices (printer/scanner) it is not suitable and manufacturers like HP supply their own backends. D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [Client 14] Waiting for request. If you buy the ticket, take the ride." - Hunter S. D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] PID 2212 (/usr/lib/cups/cgi-bin/printers.cgi) exited with no errors.

D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [Client 14] cupsdWriteClient error=0, used=0, state=HTTP_STATE_GET_SEND, data_encoding=HTTP_ENCODING_CHUNKED, data_remaining=0, response=(nil)(), pipe_pid=2212, file=20 D [16/Jan/2014:09:59:14 +1300] [Client 14] Waiting for CGI data. D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [CGI] org.cups.sid cookie is "42e599969ee6c6bd69a8daa6743d7107" D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [CGI] cgiSetVariable: which_jobs="all" D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [CGI] cgiSetVariable: SECTION="printers" D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [CGI] cgiSetVariable: REFRESH_PAGE="" D [16/Jan/2014:09:58:54 +1300] [CGI] cgiSetVariable: