Home > Unexpected Error > Unexpected Error While Executing Command Get Logonuser

Unexpected Error While Executing Command Get Logonuser

Very weird, this is the only time I have experianced this behaviour. please help me. at System.Management.Automation.Runspaces.AsyncResult.EndInvoke() at System.Management.Automation.PowerShell.EndInvoke(IAsyncResult asyncResult) at Microsoft.Exchange.Configuration.MonadDataProvider.MonadPipelineProxy.ClosePipeline(M onadAsyncResult asyncResult) -- End of inner exception stack trace -- at Microsoft.Exchange.ProvisioningAgent.ScriptingAgentHandler.OnComplete(Boolean succeeded, Exception e) at Microsoft.Exchange.Provisioning.ProvisioningLayer.OnComplete(Task task, Boolean succeeded, Exception exception)" Reply dthomo I've no idea how to track this down  far as why it's being triggered and why I am receiving it.  Can anyone assist? http://fullflash.net/unexpected-error/unexpected-error-while-executing-command-get-publicfolder.html

Any ideas? Thanks in advance, Joe

0 0 11/03/15--06:15: Error Code:1603. The line should end after distinguishedName. Privacy statement  © 2016 Microsoft. https://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/c6435bd0-d68e-49b1-a3c1-7a682f19260f/unexpected-error-0x170468a8-while-executing-command-getlogonuser?forum=exchangesvrdeploylegacy

Contact us about this article After reading a bit, I understand that this happens because outlook has cached old mailboxes address in x.500 format which is different on recreated mailbox. Repair it (I copied a working one from another node) and all works fine again. X-Proofpoint-Virus-Version: vendor=fsecure engine=2.50.10432:,, definitions=2015-11-02_12:,, signatures=0 X-Proofpoint-Spam-Details: rule=outbound_notspam policy=outbound score=0 kscore.is_bulkscore=0 kscore.compositescore=1 compositescore=0.9 ndrscore=0 suspectscore=3 malwarescore=0 phishscore=0 bulkscore=0 kscore.is_spamscore=0 rbsscore=0.9 spamscore=0 urlsuspectscore=0.9 adjustscore=0 adultscore=0 classifier=spam adjust=0 reason=mlx scancount=1 engine=8.0.1-1507310000 definitions=main-1511020362 X-Regulatory-Partner: 1

0 0 11/05/15--22:22: Auto Discover

Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now April 23rd, 2012 9:27am Dear A_D_Northwind Traders i Checked first link in advance and my broblem did not solved. Let me know if this fixes it? I am currently assisting one of my customers with an 8-Server Exchange 2010 deployment. We have done the CatalogOnly command reset, reseed, and new rebuild.

yes no add cancel older | 1 | .... | 340 | 341 | 342 | (Page 343) | 344 | 345 | 346 | .... | 395 | newer HOME Avantgarde Technologies IT Support Perth Tuesday, September 27, 2011 [FIXED] Exchange 2010 Single Server Installation Problems Today I set out to perform a single Exchange 2003 server migration to a new Error: The operation timed out after 120 seconds. 

0 0 09/23/13--00:50: Mail bounces for internal users when they send to mailbox wich was deleted and then recreated. We are unable to launch EMCafter installing the first CAS server.

We explain the basics for creating useful threat intelligence. Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? Installed Exchange 2010 SP1 hub transport role7. the cert is only valid for owa.imc.at.

  1. Event Xml:          4083    2    1    0x80000000000000        12039    Application    PassiveVirutalServer.domain.org            DB04    The search catalog didn't become healthy after seeding.
  2. We have already done the following fixes but none have helped, we request some suggestions and possible fixes.
  3. after install CAS and HUB Role , when i open EMC , this error appear: Initialization Failed.
  4. Beginning last week these users started reporting that the public folder calendars are starting to disappear from Other Calendars.
  5. There is no prep work required or any other steps involved with moving the public folders/database?
  6. Rebooted5.
  7. Strange, I know.
  8. Microsoft has assured us that this is a minor user interface bug and is not representative of deeper issues with our server.
  9. Rebooted11.

My question is what would be the power shell cmd to change the office from Corp HQ to Corp F1? Have seen some odd things with admin accounts (AD corruption or random things that had been messed with through ADSI edit). Let me know how you go. Most of them are regarding the same exact e-mail.

I selected Hub Transport and Mailbox.. check over here Putting this out there for others to try if they run into the same issue with Exchange 2010 SP2 0 Featured Post What Should I Do With This Threat Intelligence? I checked to see if the powershell virutal directory existed... Since this was a new deployment, we chose to install Exchange 2010 SP1 on all Exchange 2010 Servers before migrating any users from their legacy Exchange 2003 environment.

The exception is: Microsoft.Exchange.Provisioning.ProvisioningException: ScriptingAgent: Exception thrown while invoking scriptlet for OnComplete API: Unexpected token ‘Set-CASMailbox' in expression or statement.. --> System.Management.Automation.ParseException: Unexpected token ‘Set-CASMailbox' in expression or statement. Subscribe to the Microsoft Weekly Digest * indicates required Email Address * Weekly Digest Adobe Consumer Markets Data & Analytics Digital Experience Digital Transformation Financial Services Healthcare IBM Integrate Life at Added the user account to Exchange server management, Organization management, exchange interorp, exchange servers and exchange trusted serversRBAC group, Ran the WinRM quickconfig command Checked firewall settings Tried installing another CAS his comment is here If you choose to participate, the online survey will be presented to you when you leave the Technet Web site.Would you like to participate?

But I have a bit of a problem here: We have purchased an official SSL certificate for use with our external OWA domain (owa.imc.at) Using this certificate, access to https://owa.imc.at/ and Any ideas? 0 Question by:ClintWeldon Facebook Twitter LinkedIn Google Best Solution byClintWeldon This script is supposed to fix the issue. On 2nd machine I have to install Exchange Server.I have joined the second machine in the domain.

the followinf Error occured when retireving user information For Domain\Administrator Unexpected Error (0x160CB030) While Executing Command 'Get-LinkedRoleGroupForLogonUser' I Searched Web , and i did not find solution that solve my problem.

Cheers for the script! We are about to move the 5700 into production soon so I am glad we found this out now. what are the consequences please?

0 0 11/14/09--00:02: ActiveSync Code 0x85010014 Contact us about this article Hello! What I am wondering is, is it literally I just run the script and the database gets moved?

In that article I also mentioned that I had not experienced any issues with Exchange 2010 SP1. Use the CatalogOnly parameter to reseed the search catalog if required. Installed Exchange 2010 with all roles.After installation completed successfully I rebooted the server. weblink The delegates settings were not saved correctly.  Cannot activate Send-on-behalf-of list.  You do not have sufficient permission to perform this operation on this object.

Also, the user that I am logged on with is the god account from the root domain that I did all the forest and domain preparation with. All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Browser   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server Powershell launches fine but some commands do not work. Subscribe to our monthly newsletter for tech news and trends Membership How it Works Gigs Live Careers Plans and Pricing For Business Become an Expert Resource Center About Us Who We

Water Cooler Last Friday I received notice that one of our new instructors wants a bunch of PS/2 computers.